OVER ARTBITER

 

ARTBITER is Marin van Campen. Een door de wol geverfde vakidioot die zijn ervaring op het gebied van art direction, grafische vormgeving en concepten heeft opgedaan bij diverse reclamebureaus en voor een grote verscheidenheid aan klanten. Van multinationals tot overheden. Nu al een tijdje 'solo' en ook onder de naam ARTBITER heeft hij al mooie dingen mogen maken. Of het nu gaat om het grootste merk in energy drinks of om muziekfestivals, Marin draait er z'n hand niet voor om.

WAT ARTBITER DOET

 

Klanten kloppen graag aan bij ARTBITER voor huisstijlen, websites, concepten, POS-materialen en verder eigenlijk alles wat gedrukt kan worden en vormgegeven dient te worden. ARTBITER is dus van vrijwel alle markten thuis. En mocht dat toevallig een keertje niet het geval zijn, dan zorgt ARTBITER er gewoon voor dat het geregeld wordt. ARTBITER beschikt namelijk over een uitgebreid netwerk van specialisten, dus de juiste expert is altijd dichtbij.

WAT ARTBITER NOG MEER DOET

 

Ook op muzikaal vlak is ARTBITER haar klanten van dienst. De muziekprogrammering van een festival, podium of evenement is namelijk ook in goede handen bij ARTBITER. Als hoofdprogrammeur of om assistentie te verlenen. Ervaring op dit gebied heeft Marin opgedaan als programmeur van Waterpop, waar hij nog steeds actief is in die functie.